SK RAKVERE BOWLING MEISTRIVÕISTLUSED 2002

Võistlused toimuvad 04.11.-08.12.2002 Rakvere Bowlingus (Võidu 19, 6 rada, Brunswick).
Võistlustel järgitakse käesolevat juhendit:
Osalemisõigus
Osalemisõigus on SK Rakvere Bowling mängijatel. Võistlusmaks 50 krooni. (Raja eest tasuvad osavõtjad eraldi vastavalt kehtivale hinnakirjale ). Võistluste kohtunikud on Hergi Vaga, Janar Vabarna.

Eelvõistlus (04.11-05.12)
Individuaalne, 6 sarja, euroopa mänguviis, 2 võistlejat rajal.(üksi mängimine ei ole lubatud) Kõik sarjad mängitakse ühel, osalejate poolt vabalt valitud rajal.Vabade radade olemasolul võib soovi korral radu ka vahetada. Mängijad valivad ise endale sobiva võistlemisaja. Harjutusvisete aeg ei ole piiratud, võistlus algab peale võistlusmaksu tasumist, mille järel võistlejatele väljastatakse võistluskaardid. Ümbervisked on lubatud, eelnevalt tuleb uuesti tasuda võistlusmaks.
Round-Robin finaal (08.12.)
Round-Robin finaali pääseb eelvõistluste 8 paremat mees- ja … paremat naismängijat. Eelvõistlusel saavutatud punktid võetakse kaasa. Individuaalne, 8 (naistel …) sarja round-robin süsteemis koos kohamängudega, euroopa mänguviis, boonustega (võidu eest 30 punkti, viigi eest 15 punkti). Radade vahetus vastavalt tabelile. 4 harjutusviset algusrajal.
Autasustamine
Võistluste võitjaid autasustatakse karikatega.
Võistluste 6 paremat mees- ja 4 paremat naismängijat saavad õiguse esindada klubi sõpruskohtumisel Salo Bowlinguklubiga 14.12.2002 Rakvere Bowlingus.
Tasapunktiseisude lahendamine
a) Võrdsete punktide korral on võitja mängija, kes on saanud rohkem riste (STRIKE), kaasaarvatud 10. ruudu lisavisked.
b) Kui ka ristide arv on sama, siis on võitja mängija, kellel on rohkem SPARE-sid, kaasaarvatud 10. ruudu lisavisked.
c) Kui ka SPARE-ide arv on sama, on võitja mängija, kelle parima ja halvima sarja vahe on väiksem.
d) Kui ka parima ja halvima sarja vahe on sama, siis on võitja mängija, kellel on parim sari.


Round - robinis:
a) Samade punktide puhul on võitja see, kelle puhas punktisumma omavaheliste matshide (round-robin) voorust (ilma boonusteta) on parem
b) Kui puhas tulemus on sama, siis võitja on omavahelise mängu võitja
c) Kui omavaheline matsh on jäänud viiki, siis on võitja see, kellel on rohkem võite omavaheliste matshide (round-robin) voorust.
d) Kui ka võitude arv on sama, siis on võitja see, kellel on omavaheliste matshide (round-robin) vooru parima ja halvima sarja vahe väikseim.
e) Kui ka parima ja halvima sarja vahe on sama, määrab võitja parim sari omavaheliste matshide (round-robin) voorust.